Tegenwoordig is de Caumermolen een prachtig onderhouden monument dat van binnen is gemoderniseerd zonder af te doen aan de gezellige sfeer van het molenaarshuis, de boerderij en de watermolen die het ooit was.

De (slaap)kamers zijn ruim en bieden slaapmogelijkheid voor maximaal 10 personen. Verder is de B&B voorzien van twee badkamers, een gezellige keuken, een woonkamer en een prachtige tuin (met vijver). Natuurlijk bieden wij ook (gratis) WiFi in het hele huis.

Als u komt logeren in de Caumermolen, dan beschikt u over een heel groot huis (met bijbehorende parkachtige bostuin) dat geschikt is voor bewoning door maximaal tien personen. Logeren in de Caumermolen kan vanaf 2 nachten.

 

ATTENTIE: In verband met onderhoudswerkzaamheden is de Caumermolen gesloten tot 1 mei 2021.

Ontbijtservice

U kunt kiezen uit de volgende manier van logeren:

  • Logeren met volledige ontbijtservice: ‘s morgens staat er in overleg met u een gedekte ontbijttafel met brood/warme broodjes, een eitje, hartig en zoet beleg, fruit, koffie, thee en fruitsap; u kunt vanuit het ontbijt ook nog uw lunchpakket samenstellen; daarvoor zijn de hoeveelheden voldoende.
  • Logeren met halve ontbijtservice: ‘s morgens staat alles klaar om zelf het ontbijt (en uw lunchpakket) te verzorgen op de manier die u kiest en met alle privacy die u wenst.
  • Logeren zonder ontbijtservice: u kiest er voor om uw eigen boodschappen te doen voor het ontbijt.

 

– BEKIJK DE BIJBEHORENDE TARIEVEN –