Natuurlijk zouden wij het fantastisch vinden als u uw ervaringen met onze Bed & Breakfast zou willen delen in ons gastenboek. Zo krijgen nieuwe bezoekers een betere indruk van wat hen te wachten staat en kunnen wij er als B&B wat van leren als er nog punten te verbeteren zijn. Deel hieronder dus gerust uw ervaringen en laat ons weten wat u van onze service vindt.

Met vriendelijke groet,

L.M. Peeters-Udding

3 thoughts on “Gastenboek

 1. Anneke Wilders Beantwoorden

  Ook wij hebben dit goddelijke plekje ontdekt!
  Een bijzondere evaring, met een bijzondere eigenaresse !
  Alles valt daar op zijn plek !
  Een echte aanrader !
  Peter en Anneke Wilders

 2. Vincent en Esther Beantwoorden

  We hebben twee nachtjes mogen genieten op deze prachtige locatie. Een schitterend verblijf, een hele lieve gastvrouw en een mooie locatie. Ook mochten we kosteloos gebruik maken van de electrische fietsen. Zo konden we op de fiets naar Gaiazoo en naar het centrum van Heerlen. We komen zeker nog een keer terug om de rest van de omgeving te ontdekken en kiezen dan zeker weer voor deze locatie!

 3. Peter Schönhuth Beantwoorden

  Wij hebben er met 5 personen Oud & Nieuw 2017/2018 gevierd. De ontvangst was hartelijk en we voelden ons meteen thuis. Een heerlijk warm huis van alle gemakken voorzien, waar veel mag en kan. Ruim, schoon en gezellig. Gunstige ligging voor korte tripjes naar Maastricht en Aken, supermarkten in de buurt en met wandelbos achter het huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.